Aktuális

Feltámasztotta a halottat, aki élt

Egy dél-afrikai csodatevő – állítólag – visszahozta egy kétségbeesett asszony párját a túlvilágról. A mesébe illő jelenet után mindenki a prédikátort dicsőítette, a netezők azonban trükkre gyanakodnak.

Feltámasztott egy halott férfit egy prédikátor Dél-Afrikában. Az elképesztő esetről felvétel is készült – számolt be a Tények. A jelenlévők nem, de az internetezők rögtön észrevették a csalást. 

A videóból ugyanis kiderült, csupán egy trükk volt az egész, hiszen a koporsóban fekvő férfi egyértelmű életjeleket adott: lélegzik, és a szája is mozog az elképesztő mutatvány előtt.

A csalást nem csak az internetezők vették észre, három temetkezési vállalat ugyanis pert indít a lelkész ellen. Azt állítják, a férfi tőlük rendelt autót és koporsót a trükkjeihez, de nekik csak azt mondta, temetéshez kellenek az eszközök.

A pap azzal védekezik, hogy bizonyítani tudja, hogy csodát tett. Mint mondja, a halottnak hitt ember több ismerőse és rokona is meg tudja erősíteni, hogy a férfi valóban meghalt a közelmúltban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top