Rácz Jenő séf a Csepeli Vendéglátóipari Szakközépiskolából jutott el odáig, hogy a világ leghíresebb séfjei mellett dolgozott. 2016-ban sanghaji éttermének, a Taina Table-nek szerzett Michelin-csillagot, majd egy évre rá megvédte a csillagot.
A világhírű magyar séf azóta hazaköltözött, zsűritagként szerepelt a Konyhafőnök című műsorban, és hamarosan megnyitja saját budapesti éttermét – írja az Index.
Egy rám jellemző, zászlóshajó-éttermet szeretnék, fúziós konyhával, ahol nincsenek szabályok, csak szabad stílus, és ahol a világ minden tájáról származó alapanyagokkal lehet dolgozni
– mondta Rácz Jenő.
Az új étterem Gerendai Károly befektetése lesz, de nem egy harmadik Costes nyílik, hanem egy új, saját márka.
(Nyitókép: Facebook/Rácz Jenő)