Aktuális

Megszólalt a 4-es metró alá esett férfi

„A következő emlékem az, hogy fekszem, majd megáll fölöttem a metró.”

Megszólalt a férfi, aki kedden este az egyik érkező szerelvény alá esett a 4-es metró Fővám téri megállójában, ám csodával határos módon csak könnyebb sérüléseket szerzett. Ahogyan azt mi is megírtuk, a férfi rosszul lett, ezért zuhant a sínpályára. Életét annak köszönheti egyfelől, hogy az életmentő árokba esett, másfelől pedig, hogy a metrót azonnal vészfékezte az automatika.

Videó a mentésről:

A 60 éves férfi most maga mesélte el a szerencsés kimenetelű baleset részleteit a Ripostnak. Ferenc éppen moziba készült párjával, amikor rosszul lett, és a metró elé esett. „Nem gondoltam volna, hogy csoda kell hozzá, hogy túléljem ezt az estét” – mondta a lapnak.

Pár másodperc alatt történt az egész. Láttam érkezni a szerelvényt. Előtte semmi bajom nem volt, de akkor, csupán egyetlenegy pillanatra rosszul lettem, és hirtelen beestem a sínek közé, éppen a metró elé. A következő emlékem az, hogy fekszem, majd megáll fölöttem a metró. Borzasztó fájdalmat éreztem, itt ájulhattam el

– emlékezett vissza, majd hozzátette: legjobban a fejét és a lábát ütötte meg az esésben. A lap információi szerint a férfi lába „ripityára tört”.

Kiemelt kép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top