Aktuális

Családtag volt az egyik pónitolvaj, drogot és pénzt kért az állatért cserébe

A póni gazdájának nevelt fia volt az egyik elkövető.

A múlt héten villámgyorsan bejárta a közösségi oldalakat a hír, miszerint ismeretlenek elloptak egy pónicsikót egy tanyáról Gyál és Vecsés vonzáskörzetében. A lopást a rendőrségen is jelentették, de az állat gazdája a Facebookon is segítséget kért, mivel a csikót még szoptatta az anyja, így félő volt, hogy nem jut megfelelő táplálékhoz, és elpusztul, mire megtalálják. A rendőrség szerencsére hamar megtalálta a pónicsikót, így az épségben hazatérhetett.

A póni gazdája Facebook-oldalán „az egész országnak” megköszönte, hogy meglett az állat, gondjai azonban ezzel nem értek véget. Kiderült ugyanis, hogy az egyik tolvaj családtag, a póni gazdájának nevelt gyermeke, aki a Bors információi szerint pénzt, egészen pontosan hétezer forintot, és kábítószert kért az állatért.

A csikó az ötéves kislányomé. Nem minket lopott meg valójában, hanem a testvérét!

– mondta a Borsnak a férfi, aki azt is elárulta, hogy párja gyermekéről, az ő nevelt fiáról van szó.

Beengedtem a házamba, ételt adtam neki. Most pedig mehetek az óvodába elintézni, hogy ne hozhassa el a gyerekeimet

– tette hozzá.

A férfi azt is elmondta, hogy az elmúlt öt hétben összesen hatszor törtek be a házukba, több százezer forint értékben tűntek el értékek, arra azonban nem gondoltak, hogy az egyik családtagnak is köze lehet ehhez. Az egyik alkalommal egy kisbárány is eltűnt, de a pónival ellentétben nem került elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top