Aktuális

Lakásáig követte, majd megerőszakolta

A férfi középtermetű, erős testalkatú, kopasz, és több foga hiányzik. Keresi a rendőrség.

Brutális módon megerőszakolt egy középkorú nőt Budapesten egy 40 év körüli férfi. Az erőszakoló elszökött, a rendőrség a fantomképe alapján keresi – számolt be a Tények. A támadó órákig követte áldozatát, az ajtóban megszólította a nőt, majd valamilyen ürüggyel bejutott a nő X. kerületi, Bihari utcai lakásába. Miután meggyőződött arról, hogy az asszony egyedül van, megerőszakolta. Az erőszak egy hónappal ezelőtt történt.

Az erőszakoló férfi 175 cm magas, sportos alkatú, kopasz, barna szemű, és több foga hiányzik (alul egy, felül az első kettő). Elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Pár hónappal ezelőtt hasonló támadás történt szintén a fővárosban, a XIII. kerületben. Akkor is hazáig követett egy 31 éves férfi egy nőt, és a lépcsőházban leteperte, szexelni akart vele. A nőnek azonban sikerült lelöknie magáról a férfit, és elmenekült. A nyomozók a biztonsági kamera felvételei alapján azonosították a támadót, akiről kiderült: korábban egy másik nőt is hasonló módon támadott meg Óbudán.

A pszichológus szerint amikor egy nőt megerőszakolnak, nem pusztán fizikailag sérül, lelki terrort is átél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top