Aktuális

Leszúrta, majd megijedt, hogy meghal

Késelésbe torkolt a házaspári veszekedés. A leszúrt férjet kétségbeesve ölelte párja, és azt kiabálta: "Ne halj meg, szeretlek!"

Megkéselte a férjét egy nő, majd könyörgött neki, hogy ne haljon meg – számolt be a Tények. A házaspár Mexikóban veszett össze, valaki videóra is vette. A felvételen jól kivehető, ahogy a kamera felé repül egy kés, és a férfi a földre rogy. Az asszony ekkor már kétségbeesetten ölelte őt, és megpróbálta elállítani a vérzést.

A videón látszik, hogy a férj nagyon rosszul van, mozdulni sem bír. Neje síró hangon azt mondja neki: „Könyörgöm, ne halj meg, szeretlek! Sosem tettem volna ezt veled, de fogalmad sincs, mit műveltél velem. Érted?”

A késelés után rengetegen a házaspár köré gyűltek. Kérdőre vonták a nőt, aki annyit mondott: a férje megütötte őt, majd meg is akarta ölni, ő ezért csak önvédelemből szúrta le. Ekkor hívták a rendőrséget, de ők nem tudtak segíteni a férfin, mert az autójukban nem volt elég benzin, hogy kórházba vigyék.

A mentő csak egy óra múlva érkezett a helyszínre. A megkéselt férjen életmentő műtétet hajtottak végre, állapota stabil. A hatóságok őrizetbe vették a feleséget, hirtelen felindulásból elkövetett emberöléssel vádolják.

Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top