Aktuális

Csúnyán becsapta és megszégyenítette a polgármester a rászoruló anyát

Egy alföldi falu polgármestere szexuális szolgáltatást kért egy gyermekét egyedül nevelő asszonytól, pár ezer forintos kölcsön fejében – értesült a Népszava.

A két gyermekét egyedül nevelő édesanya hároméves kislányát pszichiáterhez hordja, mert nem visel el magán semmilyen ruhát. Óvodába így nem tudja vinni, ezért a családi pótlékot sem tudja felvenni. Az anya két gyermekével rendkívül rossz helyzetben van – írja a Népszava.

Képünk illisztráció

„Gondoltam, elmegyek a polgármesterhez, adjon kölcsön egy kis pénzt: hiába, hogy a hatalomhoz húz, de ő is közülünk való, tudja, milyen szegényen élünk az anyámék házában összezsúfolódva… Kétezer forintot akartam kérni, de azt mondta, most nem tud adni, menjek majd el este a kocsmájába, s akkor ad. Vissza is mentem fél hatkor, ott ültem egy széken, mikor megjött a polgármester, s azt mondta ad nekem pénz, de csak szexuális szolgáltatásért cserébe. Vagyis hogy orálisan kell kielégítenem. Így mondta pontosan. És ad érte 15 ezer forintot. Ebbe melyik anya nem menne bele a gyereke érdekében?” – mondta az anya, akinek nem a polgármestert, hanem két küldöttét kellett kielégítenie.

Az asszonyt a férfiak lefilmezték, mint mondja, tudtán kívül: „látom, hogy a telefonjaikon engem néznek, a vécébeli jelenetet. El nem tudom képzelni, hogy vették fel, nem láttam ott semmilyen kamerát, s azt hittem, menten elájulok” – mondta az asszony, aki hiába kérte a megbeszélt összeget, végül nem kapta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top