Aktuális

Drámai vallomást tett Eperjes Károly

A színész először beszélt életének sötét korszakáról.

Eperjes Károly a színész magányosságáról, a jó és a rossz választásáról, illetve a siker veszélyeiről vallott az Inforádiónak adott interjúban, sőt azt is elárulta, miért nem készül még nyugdíjba. A Kossuth-díjas színművész bevallotta, jó ideig nem tudta feldolgozni jól a sikert, és sok színész nem biztos, hogy jól kezeli. „A kényelem vagy az élvezet örömei elhatalmasodnak, és akkor az ember kisiklik” – magyarázta Eperjes, aki nem titkolja, ő is megingott. 

Azt is elhittem, nem lehet eljátszani drogost másként, csak ha az ember kipróbálja. Kétszer voltam a pokol kapujában, meg is szólított, hogy ne lépjek tovább. Valakik nagyon jól imádkoztak értem. Ha akkor nem tartok mély bűnbánatot, és nem találom meg az igazi orvosát ennek a túlhajszolt életállapotnak, akkor az ember nem tudja rendbe tenni magát. Bármilyen szenvedélyből igazából csak az isteni orvoson keresztül lehet kijönni, és én ezt katolikus hitemben megtaláltam, azóta napi szentmise, szentáldozás nélkül nem tudok élni” – vallotta be a 65 éves Eperjes, aki még egyáltalán nem szeretne nyugdíjba menni. 

MTI Fotó: Mohai Balázs

Mint mondja, ő még nem ment szakmai nyugdíjba, sőt nem is szeretne nyugdíjba menni. „Ameddig színpadra tudok menni, meg filmet csinálni, meg előadóestem van, addig én nem szeretnék nyugdíjba menni. De elkövetkezhet az a pillanat, hogy meg kell emeljem majd a kalapomat, és azt kell mondanom, hogy bizony, Szamóca, irány a nyugdíj. De még nem érzem ezt” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top