Aktuális

Alaposan kiszúrt magával a kelekótya budapesti betörő

A férfi órákig kerülgetett egy elektronikai boltot, majd miután végre összeszedte a bátorságát, hogy betörjön, maga tette tönkre a zsákmányolt számítógépet. A bűncselekményt a biztonsági kamerák is rögzítették.

Bohózatba illő jeleneteket rögzített egy budapesti elektronikai üzlet biztonsági kamerája – jelenti az RTL Klub Híradója. – Múlt pénteken egy férfi hosszas „terepszemle” után betört a XII. kerületi üzletbe, hogy értékes számítástechnikai cikkeket és órákat zsákmányoljon.

Már maga a behatolás sem ment könnyen: a betörő jó egy óráig kerülgette az üzletet, mire rászánta magát, hogy az ablakot felfeszítve bemásszon az eladótérbe. Itt aztán felkapott egy több százezer forintot érő számítógépet, de rögtön el is ejtette, sőt, menekülés közben még rá is lépett. A férfi több sportórát is zsákmányolt – de az üzlet tulajdonosai szerint ezek olcsó utánzatok, így gyakorlatilag semmire nem megy majd a lopott holmikkal.

A felvételeket a tulajdonosok hozták nyilvánosságra. Az ügyben nyomozás indult, a rendőrség azt kéri, ha valaki felismeri a képen látható férfit, jelentkezzen.

Forrás: APPSolute

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: MTI / Mihádák Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top