Aktuális

Vasárnap már 27 fok is lehet

Egyre melegebb lesz az idő, de a csapadék a jövő hét elején még visszatér.

Szombaton végre szebbik arcát mutatja az időjárás, a rétegfelhőzet feloszlása után ugyanis több órára kisüt a nap. A gomolyfelhő-képződésből persze helyenként zápor, északkeleten zivatar is előfordulhat. Estefelé délen, délnyugaton felhősödés kezdődik, és arrafelé már több helyen valószínű zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél többnyire mérsékelt marad, átmeneti szélerősödés zivatar környékén lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 21 és 26 fok között valószínű. Késő estére 13, 19 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Vasárnap napközben több-kevesebb napsütésre számíthatunk, majd délutántól erősebben is megnövekszik a felhőzet. Nagyobb valószínűséggel a keleti megyékben alakulhat ki zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Hétfőn a Dunántúlon a nap első felében még változóan, majd ott is erősen felhős lesz az ég, keleten végig sok lesz a felhő. Többfelé várható zápor, zivatar. A déli szél több helyen megerősödik, de zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Kedden felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Többfelé várható zápor, zivatar. A délnyugati szél megélénkül, időnként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Szerdán eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Zápor többfelé, zivatar elszórtan fordulhat elő. A nyugati, északnyugati szél megélénkül, több helyen meg is erősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top