Aktuális

150 ezer forintért vett meg egy nőt egy madám

Ráadásul az áldozatot egy férfi és egy másik nő árulta.

A lakásán fogták el a rendőrök azt a 48 éves szentlőrinci nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2019 januárjában

megvásárolt egy nőt annak érdekében, hogy külföldre szállíttassa, és ott szexuális munkát végeztessen vele. 

A sértettet egy 40 éves tótújfalusi férfi és társa – egy 33 éves drávasztárai nő – 2019 januárjában gépkocsival Szentlőrincre szállította, ahol őt 150 ezer forintért eladták az említett nőnek – írja a Police.hu.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a madám februárban hasonló módon további két nőt is megvett, illetve ezenfelül egy nőt külföldön szexuális munkavégzésre kényszerített.

A férfit és 33 éves társnőjét még májusban fogták el a rendőrök, majd kihallgatták őket gyanúsítottként, mindketten szabadlábon védekezhetnek. A június 11-én elfogott 48 éves nőt szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A rendőrök a vagyonbiztosítás keretében lefoglaltak több autót, készpénzt, ékszereket, valamint három bankkártyát is.

Mindhárom gyanúsított ellen emberkereskedelem, a kerítőnő ellen pedig szexuális kényszerítés elkövetése miatt is nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

(via)

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top