Aktuális

Szexvideót készített magáról egy 16 éves lány, most gyerekpornóval vádolják

Két barátjának küldte el a felvételt, akik aztán megmutatták a rendőröknek.

Az amerikai Maryland államban élő lány 16 éves korában vette föl, amint orálisan kielégít egy fiút. A felvételt privát cseten elküldte két barátjának, nem gondolva, hogy az egyszer nyilvánosságra kerülhet. 

Ám pár hónappal a videó 2016. októberi elküldése után a másik két fiatal, egy 16 éves lány és egy 17 éves fiú összeveszett a felvételt készítő lánnyal. A két kamasz a közös iskolájukban dolgozó rendőrhöz vitte a videót, amelyet közben egyikük több iskolatársukkal is megosztott. A marylandi hatóságok ezután gyerekpornó terjesztésével vádolták meg a saját magáról felvételt készítő és azt barátainak elküldő lányt, aki ezzel egyszerre lett az elkövető és az áldozat. Az ügyben senki más ellen nem indítottak eljárást.

A lány nem gondolta volna, hogy nyilvánosságra kerül a szexvideó (A kép illusztráció, fotó: istock)

A fiatalkorúak bíróságán zajló tárgyaláson az ügyész kijelentette, azért emeltek vádat a lány ellen, mert „az állam szerint az alperesnek útmutatásra van szüksége”, és „csak segíteni akarnak rajta”. A lányt végül felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, valamint elrendelték elmeorvosi vizsgálatát. Szerencséjére nem felnőtt bíróságon indítottak eljárást ellene, így nem kellett szembenéznie a kötelező letöltendő börtönbüntetéssel, a szexuális bűnözők listájára sem került fel a neve.

Az ügy most a marylandi legfelsőbb bíróság előtt van, ők valamikor idén fognak döntést hozni.

(Washington Post via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top