Aktuális
Szponzorált tartalom

A Titanic másképp – nézd meg, mire készülnek idén nyáron a legnagyobb musicalsztárok! (x)

Kevesen tudják, hogy a Titanic történetéről a híres film megjelenésével egy időben egy musical is debütált a Broadway-n. Ráadásul nem kis sikerrel: a Titanic musicalt rögtön öt Tony-díjra jelölték, és mind az ötöt el is nyerte! A világhírű produkció azóta meghódította Ausztráliát, Japánt és Nyugat-Európát is, de a magyar közönség még soha nem láthatta. Egészen mostanáig!

Legjobb musical, legjobb zene, legjobb forgatókönyv – ezeket a díjakat mind bezsebelte a Titanic musical 1997-ben. A darab egy teljesen más oldalát mutatja be a történetnek, mint amit eddig ismertünk: találkozhatunk a hajó tervezőjével és a kapitánnyal is, de betekinthetünk a kisemberek életébe is, a vaskereskedő jobb sorsról álmodó felesége, és a harmadosztályon utazó hölgyek kalandjain keresztül. A szerelmi szál is egészen másképp alakul, mint Jack és Rose története.

Idén augusztusban pedig a Szegedi Szabadtéri elhozza ezt az egyedülálló produkciót a magyar közönségnek is! Ráadásul a Dóm téri ősbemutatóra a musical szerzőinek külön engedélyével egy egyedi rendezői változat készül, Somogyi Szilárd rendező kezei között! A szereposztás egyenesen parádés, hiszen a legnagyobb magyar musicalsztárok lépnek színpadra: Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Détár Enikő és Kerényi Miklós Máté is remekelni fog a két augusztusi hétvégén.

A színfalak mögött egy gondosan összeválogatott csapat dolgozik, hogy a színészek mellett a díszletek, a táncosok és a jelmezek is egyaránt lélegzetelállítóak legyenek a bemutatón:

A produkció a zenerajongók számára kötelező darab, de a magyarul megszólaló dalok bárkit azonnal magukkal ragadnak. Maury Yeston csodálatos zenéjét a jelenleg elsősorban Németországban dolgozó karmester, Balassa Krisztián fogja dirigálni.

Aki nem akar lemaradni, annak érdemes itt minél előbb beszereznie a jegyét, mert idén a Szegedi Szabadtéri már két telt házas produkcióval is büszkélkedhet – és nem csodálkoznánk, ha a Titanic lenne a harmadik!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top