Aktuális

Drogelvonóról szabadult a magyar családot letaroló BMW-s

Letartóztatták a férfit, aki belerohant egy horvát fizetőkapunál egy magyar család Škodájába. A családfő ismert teniszedző, súlyos koponyasérülése miatt még altatják a kórházban.

Drogelvonón volt, ahonnan mindössze két nappal azelőtt szabadult a horvát BMW-s, aki csütörtökön letarolta a magyar család Škodáját a horvát autópálya egyik fizetőkapujánál – írja a Blikk a Jutarnji List napilapra hivatkozva, mely szerint Ozren M. legalább 150-nel hajtott, amikor fékezés nélkül belerohant az autóba.

A család Magyarországról egy barátjuk kölcsönautójával ment Horvátországba, ahol a feleség szülővárosában akartak nyaralni.

A balesetet okozó férfit a rendőrség elengedte, majd végül szombaton mégis letartóztatta. A baleset a Varasd (Varaždin) közelében lévő fizetőkapunál történt.

A Blikknek a balesetet szenvedett család barátja elmondta, hogy mindhárom sérült túl van az életveszélyen.

A hétéves kisfiút többször is meg kellett műteni, de már nincs az intenzíven, az anyukának, bár súlyosak a sérülései, stabil az állapota. Az édesapát fejsérülés miatt több napig mesterséges komában tartották, de már ő is jobban van.

A hazai teniszvilág egyik neve elhallgatását kérő alakja a bulvárlapnak elmondta, hogy a családfő az egyik legképzettebb teniszedző, akit ismer, több nyelven beszél. Itthon trénerkedett, aztán horvát feleségével úgy döntött, hogy visszamennek Ausztráliába, ahol korábban megismerkedtek. A férfi leghíresebb tanítványa a Roland Garroson negyeddöntőig jutó Petra Martic volt.

(Kiemelt kép: Nezavisni cestarski sindikat / Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top