Aktuális

Agyonvertek egy kiskutyát egy kutyabarát szálláson

Mindez Siófokon történt, egy kutyabarátnak mondott szálláson. A tulaj a gazdit sem kímélte, nem csak az ebnek esett neki vascsővel.

Vascsővel verték agyon egy vendég kutyáját egy siófoki apartmannál, amelyet egyébként kutyabarát szállásként hirdettek – írja az Index a kutyabarathelyek.hu oldal beszámolójára hivatkozva. 

A családi nyaralásra a család kistestű, 2 éves kutyája is velük tartott Siófokra, a lefoglalt apartmanba. A megérkezésüket követő napon a szállás tulajdonosa azt közölte velük, hogy a 2 kilós kutyusukat nem akarja többet az udvaron látni, mert fél, hogy meg fogja őt harapni. Amikor azonban mégis összetalálkozott a kutyával az udvaron, bármiféle figyelmeztetés nélkül nekiesett egy vascsővel, sőt az őt védő gazdit sem kímélte. A kutya azonnal életét vesztette. A család megtette a feljelentést.

A Siófoki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt indított eljárást egy 58 éves helyi férfi ellen. 

Mint a családfő elmondta, kutyájuk soha nem bántott senkit, az idegenekkel tartózkodó és inkább félős volt.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI Fotó: Mihádák Zoltán 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top