Aktuális

Friss hírek érkeztek a Horvátországban balesetet szenvedett család állapotáról

Életveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba, miután egy BMW nagy sebességgel az autójukba hajtott.
rendőrség bűnügy baleset

A legfrissebb hírek szerint egyre jobban vannak annak a magyar családnak a tagjai, akik Horvátországban szenvedtek súlyos balesetet – írja a Blikk. A lap emlékeztet, a család autójának egy BMW csapódott neki nagy sebességgel, a vétkes sofőrről pedig úgy tudni, drogproblémái vannak.

Mint kiderült, a balesetben a vétlen autót vezető apa arccsontja több helyen eltört, és agyi sérüléseket szenvedett, ami miatt az orvosoknak sokáig mesterséges kómában kellett őt tartaniuk. A férfihez hasonlóan az édesanya is súlyos sérülésekkel került kórházba. Azóta szerencsére mindkettőjük állapota javult; a legfrissebb hírek szerint a jövő héten haza is engedhetik őket a kórházból.

A hvg.hu az üggyel kapcsolatban azt írta, a BMW-t vezető Ozren M. nem mobilozott a balesetet megelőzően, de az után, hogy belevágódott a magyar család autójába, azonnal felhívta édesapját azzal, hogy több embert megölt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top