Aktuális

Nem akart szexelni a barátnőjével – letartóztatták

A 24 éves fiatalember bezárkózott barátnője autójába, és nem volt hajlandó kijönni onnan.
szex meleg rendőrség

„A barátnőm állandóan szexelni akar, de a lakásban egyszerűen túl meleg van hozzá.” Az ohiói Warren városának rendőrkapitánya szerint ezzel indokolta meglehetősen furcsa tettét az a 24 éves fiatalember, akit szombaton tartóztattak le.

Mint kiderült, Khrystian Collinshoz a csalódott barátnő hívta ki a rendőrséget, miután a srác nemes egyszerűséggel bezárkózott az autójába, és onnan többszöri felszólításra sem volt hajlandó kijönni. Mire a rendőrök megérkeztek, az autónak már be volt törve az egyik ablaka.

A helyszínre érkező rendőrök ezután többször felszólították Collinst, hogy hagyja el a járművet, de ő továbbra sem mozdult. Végül az egyik rendőrnek sikerült kinyitnia a kocsi ajtaját, csak ezután tudta kirángatni a rémült férfit az autóból.

Khrystian Collinst letartóztatták, többek között szolgálatban lévő rendőr munkájának akadályozása és birtokháborítás miatt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top