Aktuális

Undorító szendvicseket kaptak a Maccabi Játékok biztosításán dolgozó rendőrök

Többen meg is betegedtek a rossz minőségű, ehetetlen ellátmánytól.

Penészes zsemlét kaptak rohadó felvágottal és erjedő zöldséggel a budapesti Maccabi Játékok biztosításán dolgozó rendőrök – számolt be az RTL Klub Híradó.

A Zsaruellátó nevű, rendőröket segítő Facebook-oldalt elárasztották az undorító kinézetű ellátmányról készült képek. Az oldal szerkesztője, Fekete Zsuzsa szerint többen arról is írtak neki, hogy rosszul lettek a nem megfelelő minőségű ételek miatt. „Majdnem mindennap érkeznek panaszok gyomorproblémákra” – mondta el Fekete Zsuzsa.

A panaszokkal megkereste az RTL Híradó a rendőrséget. A Budapesti Rendőr-főkapitányságnál (BRFK) azt közölték, hogy a Maccabi Játékok biztosításán dolgozó rendőrök nem kapnak rossz minőségű élelmiszert, naponta háromszor adnak mindenkinek szendvicset és hideg ásványvizet is, az ételt pedig frissen csomagolva osztják ki. Szerintük eddig nem érkezett panasz a rendőröktől az ellátásra. A BRFK-nál még azt is mondták, hogy csak a saját állományuk tagjainak az ellátásáért felelnek, vagyis a vidékről Budapestre vezényelt rendőrök élelmezéséről nem tudnak tájékoztatást adni. 

A Zsaruellátónak küldött levelekből az nem derül ki, hogy a panaszosok pontosan melyik szervnél szolgálnak.

Kiemelt kép: Zsaruellátó / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top