Aktuális

Iskolás lányt marcangolt halálra a faluban portyázó medve

A 14 éves lány arca úgy eltorzult a sérülésektől, hogy a saját apja sem ismerte fel.

Halálra mart egy tinédzsert lányt egy barnamedve az oroszországi Jodva faluban, Komiföldön. A 14 éves lány a helyi boltba indult vásárolni, amikor a településre bemerészkedő medve megtámadta.

Szonja Csernigova olyan súlyos sérüléseket szenvedett a nyakán, az arcán és a fején, hogy a helyiek először azt hitték, farkas volt a támadó. Aztán felfedezték a helyszínen a medvelábnyomokat.

A lány arca teljesen eltorzult a sérülésektől, a brutális támadásban pedig a medve majdnem leszakította a fejét. Édesapja először fel sem ismerte a lányát.

Egy helyi vadász szerint a medve valószínűleg élelem után kutatott a szemét között, amikor a lány megzavarta, ezért támadta meg.

A település élőket az elmúlt hetekben rettegésben tartják a környéken rendszeresen felbukkanó medvék, de egy helybéli szerint a faluban még sosem került sor támadásra. A farkasok viszont évek óta pusztítanak a településen, megölik és megeszik a kutyákat.

A lány halála után a vadászok arra számítanak, hogy végre engedélyezik a veszélyes medvék kilövését.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top