Aktuális

Szinte az egész fővárost ellepte a bűzölgő trágyaszag

Elég kellemetlen...
budapest turista turizmus Gellért-hegy

Szerkesztőségünk tagjai a Kolosy tér környékén, illetve több munkatársunk a Jászai Mari tér, Nyugati pályaudvar és Oktogon környékén is érzik az orrfacsaró trágyaszagot, amiről az Index is beszámolt.

Egyik olvasónk jelezte, hogy a Lágymányosi hídtól egészen hazáig, Szigetszentmiklósig érezte, illetve Zuglóban is terjeng már a szag. Egy munkatársunk szerint már Kőbányát is beterítette a bűz.

Az Index szerint több olvasójuk is azt írta, hogy nagyon büdös van Budaörs, Budafok, Kamaraerdő és Gazdagrét környékén, de még Csepelen is érezhető.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere Facebook-oldalán azt írta, hogy Zsámbékon hígtrágyáznak, és a nagy szél viszi szét. Az Index ezután megkereste a város polgármesterét, Horváth Lászlót, aki azt mondta, nem érezni a bűzt. Hozzátette, nincs Zsámbékon olyan cég, ami trágyázna, így biztosan nem onnan jön a szag. 

Frissítés (na, sajnos nem úgy): olvasóink beszámolója alapján az egész fővárosban és már a Balaton felé is lehet érezni a szagot. 

(Kiemelt kép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top