Aktuális

Közösségi oldalon megismert fiúval tűnt el a 11 éves Nagy Dorottya

Nem tudni, valóban a fiú áll-e a profil mögött, vagy esetleg becserkészték a csepeli kislányt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 11 éves kislány 2019. augusztus 8-án délelőtt elment otthonról. A bejelentést a gyermek édesanyja tette, mert amikor a munkahelyéről felhívta, a kislány nem vette fel a telefont, és amikor hazaért, már nem találta otthon gyermekét.

A kislányt a rendőrök jelenleg is keresik, egy térfigyelő kamera felvétele szerint egy farmer rövidnadrágban, fehér pólóban, fekete felsőben és világos papucsban ment el otthonról. Nagy Dorottyánál egy kisebb, valamint egy nagyobb méretű piros bőrönd van.

Amit eddig sikerült kideríteni hogy egy TikTok oldalon megismerkedett állítólag egy 15 éves szlovákiai fiúval, akinek a neve Kiss Krisztián, és valószínűleg ő csalhatta el – írják az Eltűnt Személyek Keresése Facebook-oldalon.

Elképzelhető hogy a fiú eljött Pestre a kislányért, mivel Dorottya sem pénzt, sem iratokat nem vitt magával, és telefon sincs nála. Szülei próbálták tiltani a fiútól, de most úgy néz ki, a szülőket kijátszva mégis megszökött otthonról. Lehetséges, hogy tömegközlekedéssel Szlovákia irányába tart vagy tartanak. Mivel több információ nincs a fiúról, fennállhat az esély, hogy becserkészés áldozata lett a kislány.

Az eddigi információk szerint látták őket együtt, Óbudán a KFC-nél, ahonnan Esztergomba próbáltak eljutni, majd egy másik információ szerint Komáromnál látták őket a 63-as úton, és Pozsony irányába tartottak, lehetséges, hogy egy autós felvette őket.

(via)

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top