Aktuális

Tinédzserek megtámadták és kirabolták a miskolci helyettes rendőrkapitányt

A város egyik legforgalmasabb pontján támadtak rá, azóta elfogták őket.

Megtámadtak és kiraboltak egy 50 év körüli férfit Miskolc egyik legforgalmasabb és legjobban bekamerázott csomópontjában, a Villanyrendőrnél múlt szombaton éjjel. Az Index több forrásból úgy tudja, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettesét támadták meg.

A lap szerint a helyszínre éjjel negyed kettő körül mentőket is hívtak, de addigra a környéket ellepték a rendőrök, és végül senkit sem szállítottak kórházba a mentők. A rendőrség megerősítette a hírt, és hozzátették, hogy a feltételezett elkövetőket elfogták, és eljárás indult ellenük.

A megyei főügyészség közölte, hogy egy 15, egy 16 és egy 17 éves fiatal támadt meg egy férfit. Csoportosan elkövetett kifosztás bűntette és halmazatban elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás. Az ügyészség augusztus 18-án indítványozta a letartóztatásukat, melyet a bíróság még aznap el is rendelt.

Az Index információi szerint a rendőr gerinccsigolyája sérült meg, a három tinédzser pedig a mobiltelefonját vette el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top