Aktuális

13 éves lányával ment szállodába, rendőrök rontottak az apára

Az egyedülálló apa azt mondja, soha nem érezte magát még úgy megalázva, mint most.

A DJ-ként dolgozó Jon Coupland 3 hónapos kora óta egyedül neveli kislányát, Jessicát, aki néhány héttel ezelőtt úgy döntött, elkíséri munkaügyben utazó édesapját Nottinghambe – írja a Ladbible. A lapnak Coupland elmondta, alig néhány perccel azután, hogy lányával bejelentkeztek a Jurys Inn nevű hotelbe, rendőrök rontottak rájuk „gyerekkel kapcsolatos gyanús magatartásra” hivatkozva.

„Undorodom a szálloda és a rendőrség viselkedésétől. Nemkívánatosnak éreztük magunkat, és bár tudták, hogy Jessica apja vagyok, újabb és újabb kérdéseket tettek fel” – panaszolta az 58 éves apa, majd hozzátette, még életében nem érezte magát ilyen rosszul, amióta kislányát neveli.

Az apa a lapnak azt mondta, az intézkedő rendőrök és a szálloda vezetése borzasztó jelentet rendeztek, ezért döntött úgy, hogy ország-világgal megosztja, milyen helyzetbe hozták őket. Hozzátette, számára már csak azért is különösen fájó az eset, mert nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen atrocitásban volt része: 2014-ben 86 ezer font kártérítést kapott, miután tévesen vádolták meg Jessica szexuális zaklatásával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top