Aktuális

Odáig van az internet ezért a magyar rendőrpárosért

Rostás Márta és Klézli Balázs jobban nem is különbözhetne egymástól!
rendőrség instagram magasság

A 160 centiméter magas Rostás Márta és a 207 centiméter magas Klézli Balázs közös fotóját, amit a rendőrség hivatalos Instagram-oldalán osztottak meg, eddig a pillanatig már több mint 50 ezren lájkolták. Nem is csoda: ritkán látni náluk különbözőbb rendőrpárost!

Csakhogy hiába a látványos eltérés, a páros remekül megérti egymást – derül ki a Blikk cikkéből. A lapnak Márta, aki fogdaőrként dolgozik, még azt is elmondta, dacára a magasságának, igenis tartanak tőle. „Egy alacsony ember is lehet határozott, és még kiabálni sem kell ahhoz, hogy komolyan is vegyék. Legalábbis a fogdán is szoktak tőlem tartani, hiába érek egyeseknek csak a mellkasáig” – mondja.

Márta és Balázs amúgy három éve dolgozik együtt, mostanra pedig mondhatni megszokták, hogy időről időre megnézik őket az utcán. „A kolléganőm tényleg elfér a hónom alatt, hisz igazi kosaras alkatom van” – ezt pedig már Balázs mondja, aki soha nem kosarazott, inkább focizott és bokszolt. „Rengeteg előnye van ennek a termetnek, például az, hogy ha Márti mellé lépek, sokszor másképp viselkednek az emberek” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top