Aktuális

Egy mozinál ért véget a texasi halálos ámokfutás

Öt embert megölt, és 21-et megsebesített egy texasi ámokfutó, akit végül lelőttek a rendőrök.

Egy rendőri igazoltatásnál kezdett menekülni szombaton egy 30 éves férfi Nyugat-Texasban. A hatóságok számára korábbról ismert támadó rálőtt az őt ellenőrizni akaró rendőrre, majd menekülés közben rálőtt egy másik emberre is.

Később elhagyta saját autóját, és ellopott egy postai járművet, hogy azzal meneküljön tovább. Ámokfutása egy mozinál ért véget, ahol már rendőrök hada várta. 

    
A CBS amerikai tévélánc bemutatott egy videofelvételt, amelyen Odessa városban egy mozinál látni lehetett, hogy egy fehér postai jármű nagy sebességgel nekiütközött egy másik járműnek, majd a rendőrök tüzet nyitottak a sofőrre. A képeken sikoltozó embereket lehetett hallani és látni. 
    
A mozi parkolójában végül a rendőrök végeztek az ámokfutóval. A hatóságok korábban azt gyanították, hogy két támadó volt, de később ezt cáfolták. Egyelőre nem lehet tudni, mi volt a támadó indítéka.
    
A texasi El Pasóban augusztus 3-án egy férfi a város egyik áruházánál 22 embert agyonlőtt és több tucatnyit megsebesített.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top