Aktuális
Szponzorált tartalom

3 fiatal énekes tehetség, akiktől leesik az állad

Fiatalok, tehetségesek, és olyan hangjuk van, amitől garantáltan eláll a lélegzeted! Énekesek, akiket a világ legtehetségesebb előadóművészei között tartanak számon!

A zene valami olyat ad nekünk, amit nehéz szavakba foglalni. Nincs olyan érzelem, amit ne tudna tökéletesen kifejezni, kortól, nemtől és attól függetlenül, hogy éppen beszéljük-e az adott nyelvet. Íme, azok a fiatal énekesek, akiknek a hangja a szívünkig hatol.

Amira Willighagen

Egy holland tehetségkutatónak köszönhetjük azt, hogy Amira Willighagent megismerhettük. 6 évvel ezelőtt egy aprócska kislány lépett a zsűri és a közönség elé, majd olyat énekelt, hogy a bírák nem hittek a fülüknek. Az akkor 9 éves kislány olyan tisztán és könnyen énekelte el Puccini O Mio Babbino Caró című szerzeményét, hogy a világhírnév már akkor borítékolható volt. Ami pedig a legmegdöbbentőbb: a mini primadonna nem járt énektanárhoz, helyette a YouTube-ról tanulta meg az operaéneklést. Az ifjú szoprán ma már 15 éves, és hatalmas koncerttermeket képes megtölteni az előadásaival.

Il Volo

A három tenor óta a popera sokunk szívét meghódította, és nem győzünk betelni vele. Szerencsére az ikonok, Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, és José Carreras óta is születtek tehetségek, akik szórakoztató, mégis érzelmes dallamokkal varázsolják el a popera rajongóit. A műfaj egyik legismertebb olasz képviselői a Sanremoi dalfesztivál nyertesei az Il Volo. A triót három fiatal férfi alkotja, akik a popsztárok lazaságát az operaművészek tehetségével ötvözik, és a végeredmény egészen lebilincselő. Gianluca Ginoble (bariton), Piero Barone és Ignazio Boschetto (tenorok) idén szeptemberben hozzánk is ellátogatnak, így, ha szereted a minőségi zenét és a romantikus dallamokat, feltétlen nézd meg őket!

Matteo Bocelli

Andrea Bocelli fia, Matteo követi apja példáját, és az éneklést választotta, amit csak üdvözölni tudunk. A tenor első házasságából született fia szemtelenül fiatal, még csak 21 éves, a hangszíne pedig nem meglepő módon hasonlít Bocelliére. Sokáig jótékonysági eseményeken énekelt, ahol tény, nem volt túl erős a reflektorfény. Tavaly, 2018-ban édesapjával közös duettje, a Fall on me azonban meghozta számára a sikert: nincs olyan női szív, amit ne érintene meg kettejük hangja. A dal egy tavalyi Disney film, a Diótörő és a négy birodalom című mese betétdala volt.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top