Aktuális

Az ágyneműk alá rejtőzött a rendőrök elől Jenő

Nem vált be a búvóhely...

A rendőrség még 2017-ben adott ki elfogatóparancsot egy tóalmási férfi ellen lopás bűntett miatt. A férfit azóta már zaklatás vétség és tiltott pornográf felvétellel visszaélés bűntett miatt is keresték. A nyomozás során kiderült, hogy a férfi nevet változtatott, Németországba szökött, és felvette a német állampolgárságot.

bűnöző elfogás

(Police.hu)

A nyomozásban 2019 szeptemberében történt fordulat. A zuglói nyomozók információi szerint a férfi újra Tóalmásra érkezett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2019. szeptember 2-án délelőtt megjelentek a 29 éves A. Jenő tóalmási lakcímén. A ház átkutatása során a szökött férfit az ágyneműk alatt rejtőzve találták meg.

A rendőrök a férfit elfogását követően előállították a XIV. kerületi Rendőrkapitányságra, majd átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top