Aktuális

Valami kigyulladt Angyalföldön, hatalmas a füst a környéken – frissítve

Ezer négyzetméteren égett a tetőszigetelés egy építés alatt álló házon a Gidófalvy utcában. Délután 5-re eloltották a lángokat.

Hatalmas, sűrű füst terjeng Angyalföldön, valami kigyulladt a XIII. kerületben – számolt be egy olvasónk, aki fotókat is készített. 

Fotó: Olvasónk/Nagy Gábor

Fotó: Olvasónk/Nagy Gábor

A katasztrófavédelem azt írja a honlapján, hogy egy emeletes ház tetőterében keletkezett tűz a főváros XIII. kerületében, a Gidófalvy Lajos utcában.

Nagy erőkkel vonultak a helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a lángok oltását.

Frissítés!

Körülbelül délután 5 órára a tüzet eloltották. A katasztrófavédelem közölte, hogy egy körülbelül ezer négyzetméter alapterületű tető szigetelése égett teljes terjedelmében, egy építés alatt álló, lakatlan épületben. A helyszínen 11 gázpalackot találtak, ezeket hűteni kellett.

Az Index azt írja, hogy a Cordia egy beruházásában, a Young City projektben folyó építkezésnél keletkezett a tűz, amit a cég is megerősített.

Az Index egyik olvasói fotóján az látszik, hogy a tűz kezdetén az egyik füstbe burkolózó toronydaru végében kinn áll egy ember. A helyszínen dolgozó munkások később azt mondták, nem esett baja, a saját lábán le tudott jönni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top