Aktuális

Két testvér zuhant ki az ötödik emeletről, egyikük meghalt

Ketten estek ki ötödik emeleti lakásuk ablakán. Az egyikük a helyszínen meghalt, a másikat kórházban ápolják.

Egyelőre vizsgálja a rendőrség, mi vezetett odáig, hogy két fivér kiesett nagybányai, ötödik emeleti lakásuk ablakán. Az egyik férfi a helyszínen meghalt. A Máramaros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség szerint a zuhanást túlélő áldozat súlyos állapotban van, a nagybányai sürgősségi kórházba vitték.

Fotó: Istockphoto

A két testvér egyik szomszédja a sajtónak elmondta, hogy a fiatalok egyedül laktak a lakásban, és a Nagybánya szélén szervezett heti autópiacon eladott tárgyak árából éltek. Szüleik már nem élnek. A szomszéd azt is elmondta, hogy a két fiatalnak több kifizetetlen számlája volt, lehet, hogy emiatt szánták rá magukat a kétségbeesett lépésre. Pontos életkorukról egyelőre nincsenek információk – írja a Maszol.ro.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top