Aktuális

Eltávolították a gyereket bántalmazó iskolaigazgatót

A gyerekek fellélegeztek.
gyöngyöspatai általános iskola

Ma váltják le a gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskola igazgatóját, aki súlyosan bántalmazott egy diákot – tudta meg a hvg.hu.

Mint arról mi is írtunk, a Heves megyei Gyöngyöspata általános iskolájának egyik vezetője olyan erővel nyomott falnak egy 12 éves diákot, hogy a fiú testén zúzódások keletkeztek.

Az anya elmondása szerint az igazgató a szeme láttára bántalmazta a fiát, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a látlelet szerint a gyerek nyakának mindkét oldalán csecsemőtenyérnyi  vérömleny és bevérzés keletkezett.

A konfliktust állítólag az váltotta ki, hogy a diák testvére beintegetett az ablakon, a vezető pedig erre rá akarta csukni a kezére az ablakot. A fiú erre kiállt a sorból, hogy testvére védelmére keljen, amiből szóváltás alakult ki.

A hvg.hu szerint a többi gyerek is fellélegzett a pedagógus távozásának hírére. A rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben.

(Kiemelt kép: Google Maps)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top