Aktuális
Szponzorált tartalom

Gyakran taxizol? Így utazhatsz a legkényelmesebben, legbiztonságosabban

A taxi az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás, ha nincs kocsid, vagy éppen nem tudod, nem akarod használni. De mire kell figyelned, ha taxizol?

Nem mindegy, hogyan taxizol, mert nemcsak a sofőr, hanem a taxi ára sem egyforma. Így válaszd ki a lehető legjobbat!

Válassz megbízható taxis társaságot!

Nincs olyan, aki ne hallott volna már a taxis hiénákról, akik miatt sokan minden taxist egy kalap alá vesznek. Pedig ha megbízható társaságot választasz, ahol központilag szabályozzák a működést, ellenőrzik a sofőröket, a kocsikat és a fizetés is szigorú szabályok szerint történik, biztos, hogy nem kell kellemetlenségekkel számolnod.

Telepíts taxis appot!

Több előnye is van annak, ha nem telefonon hívod a taxit. Egyrészt nem megy a telefonszámlád, másrészt már előre látod, hogy van-e elérhető taxi a környéken. Mindemellett találgatnod sem kell, hogy mennyi lesz az utazásod költsége, ugyanis az app előre kiszámolja a fizetendő összeget, valamint az út várható időtartamát is.

Ha appot használsz, nem kell feleslegesen várnod a taxira

Ne várj feleslegesen a taxira!

Ha a mobilodra telepíted a taxis appot, nyáron, a rekkenő hőségben, vagy a zuhogó esőben, de télen a mínuszokban sem kell kint az utcán ácsorognod, amíg megérkezik a taxid. A térképen láthatod, hogy éppen hol jár az általad rendelt taxi, így akkor kell már csak kimenned, amikor valóban megérkezik a lakásod elé.

Léteznek kedves taxisok!

A jó és kedves sofőr az egyik legfontosabb feltétele a kellemes utazásnak – még akkor is, ha aznap épp nem szeretnél beszélgetni. Tény, hogy a taxisoknak is lehet rossz napjuk, és ha belegondolsz, nagyon sokféle emberrel találkoznak mindennap, akik nem feltétlen szólnak hozzájuk a legkulturáltabban, de ezt semmiképp sem szabad, hogy éreztessék veled. Ha taxirendelő mobil appot használsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem futsz bele egy kelletlen sofőrbe sem, hiszen az appon keresztül pontozhatod a taxisokat. Vagyis, a sofőrnek is nagyobb a motivációja arra, hogy mindketten elégedetten fejezzétek be az utazást.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top