Aktuális

Fejbe rúgta az előtte álló autó női utasát egy agresszív sofőr

Súlyos testi sértés lett a közlekedési afférból.

Az erzsébetvárosi rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki egyszer fejbe rúgta annak az autónak az utasát, amelyik nem engedte be a sorba az Erzsébet körúton.

A police.hu beszámolója szerint 2019. szeptember 26-án kora este Budapesten a 7. kerületi Erzsébet körúton két fiatal lány egy Hondával araszolt a forgalomban, amikor egy Mitsubishi hirtelen eléjük vágott és keresztben megállt előttük. Az autót vezető férfi átkiabált a két nőhöz, és megfenyegette őket. A sofőr azt akarta elérni, hogy beengedjék a sorba. Miután ez nem történt meg, a Mitsubishi sofőrje méterekkel odébb a dugóban a Honda mellé állt, kiszállt, feltépte a másik gépkocsi ajtaját, és egyszer fejbe rúgta az anyósülésen utazó egyetemista lányt, majd elhajtott. A fiatal nő 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök perceken belül a helyszínre értek, azonosították a Mitsubishi sofőrjét, és keresték. A férfi – a 45 éves budapesti R. Zsolt – végül másnap feladta magát a 7. kerületi Rendőrkapitányságon. Ellene súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top