Aktuális

Bevásárolni indult, majd eltűnt egy csongrádi háziorvos

A 60 éves Lakatos Albertné Dr. Tóth Mária vasárnap délután buszra szállt, bevásárolni ment Szegedre, de azóta senki sem tudja, mi történhetett vele.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözi az algyői háziorvost, aki a bejelentés szerint szeptember 29-én 5 óra 15 perckor indult el otthonról busszal bevásárolni Szegedre, azóta nem találják – írja a police.hu. 

A rendőrség szerint Lakatos Albertné Dr. Tóth Mária körülbelül 171-175 centiméter magas, zömök testalkatú, haja barna. Eltűnésekor kék farmeringet, barna vagy kék nadrágot, világosbarna, mokaszinszerű cipőt viselt.

Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a doktornő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top