Aktuális

Schumacher orvosa nem ígér semmit

„Nem teszek csodákat” – próbálta hűteni a kedélyeket a világhírű szívsebész-őssejtkutató, aki egy párizsi klinikán irányította a hétszeres világbajnok kezelését.

Interjút adott az olasz la Republica című lapnak Philippe Menasché francia szívsebész és őssejtkutató, aki a közelmúltban azzal került be a hírekbe, hogy ő Michael Schumacher egyik kezelőorvosa – írja az Index.

Michael Schumacher 2012 júliusában a Hungaroringen (Fotó: MTI Fotó / Földi Imre)

A hétszeres Forma-1-es világbajnokot a professzor iránymutatása alapján kezelték Párizsban. Schumacher hat éve lábadozik súlyos síbalesetéből, amelyben többek között agysérüléseket is szenvedett.

„Nem teszek csodákat, a csapatommal semmiféle kísérleti gyógymódot nem alkalmazunk, nem kísérletezünk. Az elmúlt 20 évben sok előrelépés történt az őssejtkutatásban, de az az igazság, hogy még mindig nagyon keveset tudunk” – mondta a 69 éves Menasché, aki a versenyző családjához hasonlóan semmi konkrétat nem árult el az autóversenyző állapotáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top