Aktuális

Esélye sem volt a szakmai gyakorlatán meghalt kamasznak

Édesanyja szerint a cég hibázott akkor, mikor fiát magára hagyták a munkagép mellett.

Ahogy arról korábban itt írtunk bővebben, Nagykátán, a szakmai gyakorlata közben meghalt egy 16 éves kamaszfiú. A halálos baleset akkor történt, mikor az asztalosnak készülő fiú egy CNC marógépen dolgozott. A Blikk a Borsra hivatkozva most arról ír, a 16 éves kamasznak esélye sem volt a túlélésre: a gépből kirepülő vascső ugyanis a bal vállán, közvetlenül a szíve mellett fúródott át.

A Borsnak nyilatkozott a 16 éves fiú édesanyja, aki egyszerűen képtelen felfogni, hogy elvesztette gyermekét. A lapnak elmondta, Norbertet a környéken mindenki nagyon szerette: szorgalmas fiú volt, aki rajongott a testvéreiért. „Nem ezt érdemelte. Magára hagyták a munkagép mellett, nem hiszem, hogy ő hibázott” – tette hozzá.

A lapnak nemcsak az édesanya, de a fiú idősebb testvére is nyilatkozott, aki elárulta, ügyvédet fogadtak, és azt tervezik, beperlik a céget, ahol testvére a szakmai gyakorlatát töltötte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top