Aktuális

Fűtés klímával – megéri? (x)

Egyre többen állnak át klímás fűtésre Magyarországon. A hűtő-fűtő funkcióval ellátott klímák régen csillagászati összegekbe kerültek, és a fogyasztásuk is magas volt. Mi az aktuális helyzet manapság, megéri klímával fűteni? Szakértőnk erre ad választ, olvasd el!

Fűtés klímával

Közel 4 éve kaphatók a TOSOT termékei Magyarországon. Ez idő alatt bizonyította, hogy van helye a magyar piacon, mind az árat, mind a minőséget tekintve.

Persze akkor még beleszürkült az akkor és azóta megjelenő feltörekvő márkák sokaságába. Mostanra azonban biztosan mondhatjuk, hogy egyre többen találkoznak a nevével, és kezdik megjegyezni azt. Az idei év nagy dobása, legalábbis a klímaberendezéseket tekintve, az új TOSOT VENUS klíma család megjelenése.

Venus, mint tudjuk, a szerelem, a szépség és a termékenység istennője. És hogy ez hogyan kapcsolódik a klímához? Amint meglátja az ember ennek a készüléknek a termékenységét – ha úgy tetszik, energiahatékonyságát –, azonnal beleszerelmesedik ebbe a gyönyörűségbe.

Prémiumkategóriás klímákat megszégyenítő módon a berendezés A+++ minősítésű, azaz nagyon gazdaságos. Persze létezik nem egy hasonló adottságú termék, no de fűtés klímával tekintetében valóban nincs párja, hiszen -22 fokig bírja és gyárilag téli üzemre is fel van készítve. Megkockáztatom, hogy emiatt a legjobb vétel ár-érték tekintetében ma Magyarországon a klímavásárlást tekintve.

Egyre többen állnak át klímás fűtésre, ezért meggyőződésem, hogy ez a készülék paraméterei miatt is és nem utolsó sorban az árát tekintve is sláger lesz idén, de még talán jövőre is.

A korábban kapható típushoz képest rengeteg új funkciót is beépítettek, ami ma már alapkövetelmény, sőt a szűrőrendszer is bővült. Ha ez a felszereltség párosul az eddig megszokott minőséggel, elmondhatjuk, hogy a TOSOT egy felsőbb osztályba lépett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top