Aktuális

Megbénul ma Budapest Erdogan látogatása miatt

Ha nem muszáj, inkább ne akarj ma Budapesten közlekedni...

Forgalomkorlátozások lesznek ma Budapesten Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása miatt. Több közösségi közlekedési járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: a változások az I., a II., az V., a VI., a XIV., a XV., a XVI. és a XVII. kerületet érintik.

Délelőtt fél tíztől fél tizenkettőig szakaszosan és időszakosan lezárják a Liszt Ferenc-repülőtér – 4-es főút – M0-s autóút – M3-as autópálya bevezető szakasza – Kacsóh Pongrác úti felüljáró – Kós Károly sétány – Hősök tere – Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi István tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Lánchíd utca – Ybl Miklós tér – Apród utca – Attila út – Dózsa György tér – Palota út – Dísz tér – Szent György utca – Szent György tér útvonalat.

Recep Tayyip Erdogan

Recep Tayyip Erdogan (Fotó: Mikhail Svetlov/Getty Images)

Este fél héttől fél kilencig a Türbe tér – Turbán utca – Vérhalom utca – Apostol utca – Ankara utca – Margit utca – Margit körút – Tölgyfa utca – Fekete Sas utca – Bem József tér – Bem rakpart – Jégverem utca – Fő utca – Clark Ádám tér szakaszt, majd innentől a repülőtérig a délelőttivel megegyező útvonalat zárják le.

Emellett sok helyen megállási tilalom van érvényben. A forgalmi változások ide kattintva olvashatók.

A Budapesti Közlekedési Központ közölte: a változások főleg az Andrássy út-Lánchíd útvonalat és az ezt keresztező utcákat, valamint a budai Vár környékét érintik. A BKK arra kéri a fővárosban közlekedőket, hogy ha tehetik, használják a kötöttpályás közösségi közlekedést, mindenekelőtt az M2-es, az M3-as és az M4-es metrót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top