Aktuális

Akár 20 fok is lehet a jövő héten

Eddig elég borús a helyzet, de milyen lesz az idő a jövő héten?

Tudjuk, tudjuk, unjátok már az esőt. Sok biztatót azonban sajnos nem tudunk mondani e téren: fog még esni a következő napokban. Ugyanakkor megpróbáljuk megkeresni a pozitívumokat – mert igen, azok is léteznek a novemberi időjárásban.

Ami a jövő héten következik, azt a meteorológiai oldalak úgy mondják: változékony, enyhe. Mi úgy mondjuk: olyan semmilyen. Persze lehetne rosszabb, hiszen nem lesz vészesen hideg.

Hétfőn például már délelőtt feloszlanak a ködfoltok, sőt, a nap is ki fog sütni a szerencséseknek. Északkeleten délelőtt még előfordulhat helyenként gyenge eső, szitálás. Napközben 8-14 fokig melegszik a levegő.

Kedden visszatér kedvencünk, az eső, cserébe akár 18 fok is lehet.

Szerdán kapunk egy kis napot, de a víz is velünk marad. Az Alföldön erős, a Dunántúlon viharos lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-12, a legmagasabb 9-20 fok között alakul, az azért már valami!

Csütörtökön a változatosság kedvéért esni fog, de marad a 18 fokos maximum.

Pénteken lesz némi felhőzet fölöttünk, kicsit kevesebb csapadékkal. Kapunk viszont szelet, és legfeljebb 17 fokot.

Hétvégére nyugodtan tervezhetünk kirándulást, még gumicsizma sem kell, sőt, némi napfény is várható – akár 19 fokos hőmérséklet kíséretében.

Mit mondjunk – volt már rosszabb novemberünk.

Forrás: MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top