Aktuális
Szponzorált tartalom

Egy kis feltöltődés az adventi forgatagban (x)

Eltelt egy év, és ismét karácsonyi forgatag lepi el a Szent István teret, kitűnő lehetőséget kínálva arra, hogy a még hiányzó karácsonyi ajándékokat itt szerezzük be szeretteinknek.

Eltelt egy év, és ismét karácsonyi forgatag lepi el a Szent István teret, kitűnő lehetőséget kínálva arra, hogy a még hiányzó karácsonyi ajándékokat itt szerezzük be szeretteinknek. Készüljünk fel azonban, hogy a Bazilika előtt felsorakozó 160 kiállító végiglátogatása nem kis feladat. Jól eshet ilyenkor egy kicsit megpihenni, és egy kellemes ebéd vagy vacsora idejére a körjáratunkat megszakítani.

Ha a forralt bornál és kenyérlángosnál többre vágyunk, de nem szeretnénk sokat gyalogolni, akkor épp megfelelő helyen találjuk a Société Bistro&Bar-t a Sas utca 15.-ben, mindössze néhány lépésre a Bazilikától és az adventi kirakodóvásártól. 12 és 15 óra között a 2 vagy 3 fogásos ebédmenüvel garantáltan átvészeljük a délutánt. Ha pedig az esti nézelődés közben éhezünk meg, akkor az a’la carte ételválaszték mindenki számára kínál megfelelő lehetőséget. És mi lehetne a legjobb lezárása egy vásárlással teli napnak, mint egy jóízű beszélgetés finom koktélok mellett. A Société Bistro&Bar Signature koktéljai tökéletes választásnak bizonyulnak ehhez.

 

Société Bistro&Bar – 1051 Budapest, Sas u. 15.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top