Aktuális

Súlyos szelfibalesetet szenvedett Silvio Berlusconi

A volt olasz miniszterelnököt egy milánói klinikán ápolják.

Zúzódásos sérülés miatt egy milánói klinikán ápolják Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnököt, a Hajrá Olaszország (FI) elnökét, aki az Európai Néppárt (PPE) zágrábi kongresszusán szenvedett kisebb balesetet – írja az MTI híre alapján az Index.

Berlusconi a PPE zágrábi kongresszusán (Fotó: Damir Sencar / AFP)

Az FI közleménye szerint a korábbi sajtóhírekkel ellentétben Berlusconinak nem tört el sem a karja, sem a lába, és semmilyen sürgős beavatkozásra nem volt szükség. „Banális zúzódásról” van szó, ami miatt a politikus orvosi ellátásra szorult.

A közlemény szerint Berlusconi a Néppárt zágrábi találkozójának végén esett el, amikor megrohanták a vele szelfizni akaró politikusok. A volt olasz miniszterelnököt magángép szállította Milánóba, ahol a La Madonnina magánklinikán ápolják. A kórházat szombaton hagyhatja el.

A közleményben a 83 éves Berlusconi köszönetét fejezte ki az érte aggódóknak, és egyben további jó munkát kívánt az „ügyet felfújó” újságíróknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top