Aktuális

Lövöldözés volt a London Bridge-en, többen megsérültek

Szemtanúk lövéseket hallottak London leghíresebb hídjánál, a brit rendőrség kordonokkal le is zárta a hidat. Többen is megsérülhettek.

A Sky News rendőrségi forrásra hivatkozva úgy tudja, egy embert lelőttek a hídon, aki péntek délután késsel támadt a London Bridge-en sétáló emberekre, többeket meg is sebesített.

A lap szerint egy férfi késsel támadhatott emberekre, őt lőtték le a rendőrök. Azt nem tudni, hogy a támadó hány embert sebesíthetett meg, de a rendőrség a Twitteren több lehetséges sérültről ír. A Sky News nem hivatalos forrásból öt sérültről tud. A mentők a helyszínen vannak.

A BBC azt írja az eset kapcsán, hogy péntek délután 2 óra magasságában értesítették a hatóságokat, hogy komoly probléma van a helyszínen. A lap egyik helyszínen tartózkodó munkatársa, aki szemtanúja volt az esetnek, úgy látta, hogy a hídon emberek egy csoportja összeverekedett, egész pontosan egy csapat támadt egy emberre, majd a helyszínre érkező rendőrök lövéseket adtak le.

A londoni rendőrség Twitterén azt írták péntek délután fél 4-kor, hogy „incidens történt a London Bridge-nél”, és kérték az embereket, ha valaki a helyszín közelében tartózkodik, kövesse a rendőrök iránymutatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top