Aktuális
Szponzorált tartalom

Budapestre jön a QUEEN SYMPHONIC! A legnépszerűbb Queen-dalok, ahogyan még sosem hallotta a magyar közönség (x)

Először Magyarországon a QUEEN SYMPHONIC! Végre a hazai közönség is élőben élvezheti a Queen legnépszerűbb slágereit a West Enden évek óta nagy sikerrel futó előadás énekes sztárjainak előadásában, rock- és szimfonikus zenekari kísérettel egy rendkívüli show-műsor keretében. A világ színpadain 19 éve töretlenül sikeres Queen Symphonicot a BBC hozta létre.

Budapesten ad koncertet a Queen Symphonic. A magával ragadó produkció majd 20 éve indult hódító útjára, és Queen-rajongók százezreit varázsolta már el. December 19-én a Papp László Budapest Sportarénában végre a magyar közönség is átélheti az életre szóló élményt.

A koncerten sorra elhangzanak a hihetetlenül gazdag Queen-életmű világslágerei, a We Will Rock You, a Bohemian Rhapsody, a Radio Ga Ga, a We Are The Champions, az A Kind of Magic, a Who Wants To Live Forever, a Killer Queen, a Don’t Stop Me Now vagy éppen a Somebody to Love.

A dalokat a West Enden évek óta állandó telt ház előtt játszott előadás 4 kiváló énekese, Jeanette Greenlees, Jon Stokes, Peter Eldridge és Rachael Quinnell adja elő, akik mögött egy rockbanda és a 80 tagú Óbudai Danubia Zenekar kiváló művészei fognak muzsikálni. Az előadás karmestere Richard Sidwell, aki trombitásként is ismert és elismert művész. Ebben a minőségében turnézott többek között a Duran Durannal és a Pet Shop Boysszal is.

A Queen napjainkban reneszánszát éli, a banda zenei hagyatékát sokan, sokféleképpen dolgozták fel különböző produkciókkal. A Queen Symphonic sok tekintetben kiemelkedik a sorból: a show-t 19 éve a BBC hozoa létre, ami már önmagában is garancia a minőségre.

A produkció nemrégiben fejezte be franciaországi turnéját. Az előadás mindenhol telt ház előtt zajlott, hatalmas sikert aratva.

 

Jegyek: https://www.ticketportal.hu/event/QUEEN-Rock-and-Symphonic-Show

További információ: http://queensymphonic.hu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top