Aktuális

Egy önkormányzati képviselő lehet a „halálos tréfa” egyik gyanúsítottja

Két társával együtt szigetelőszalaggal kikötözött egy ittas állapotban lévő férfit a nagylóki kocsma teraszán. Az áldozat reggelre kihűlt.

Az RTL Klub információi szerint önkormányzati képviselő az a harmincéves férfi, akit a rendőrség két másik társával együtt azzal gyanúsít, hogy néhány napja szigetelőszalaggal kikötöztek egy ittas, alvó férfit a nagylóki kocsma teraszán – írja az Index.

Képünk illusztráció (Fotó: Police.hu)

A lap szerint a 42 éves családapa próbált kiszabadulni a kötelékeiből, de nem járt sikerrel, felborult a székkel és másnap reggelre kihűlt. A Bors megkereste az érintettnek vélt képviselőt, aki néhány éve még belügyminiszteri elismerést is kapott a település sikeres közmunkaprogramjáért, amiben a megkötözve magára hagyott áldozat is dolgozott. Kérdésükre a férfi nem cáfolta, hogy ő az egyik gyanúsított, de a folyamatban lévő ügy miatt nem kíván nyilatkozni. Az Index megkereste a község polgármesterét is, de egyelőre nem tudták elérni.

Az áldozat négy gyereket hagyott maga után. Közmunkásként dolgozott, már régebb óta nem tudott gondoskodni a gyerekekről, ezért a keresztanyjuk vette őket magához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top