Aktuális

Lerúgtak egy hajléktalan férfit a 47-es villamosról – videó

A videó készítője azt írta, a férfi szaga elviselhetetlen volt, de az inzultus is durva volt, ami érte.

„Egy utas felszólított egy másik utast (hajléktalan férfit) a Kálvin tér és a Móricz Zsigmond körtér között, hogy szálljon le a 47-es villamosról annak szaga miatt (több utas is eltakarta az arcát a villamoson terjengő valóban elviselhetetlen bűz miatt). A hajléktalan férfi nem akart leszállni a villamosról, ekkor az őt felszólító férfi egyre agresszívabban lépett fel, végül komoly fenyegetések után lelökte a hajléktalan férfit a járműről, megrúgta, és ő maga is leszállt utána. A Móricz Zsigmond körtéren nem tudom, mi történt ezek után” – írta a 444.hu-nak egyik olvasója.

Az esetről videó is készült. Az olvasó azt írta, elfogadhatatlannak tartja, hogy a tömegközlekedési eszközökön elviselhetetlen bűzben kelljen utaznia, de azt is, hogy olyan inzultus érjen bárkit, amit a hajléktalan férfi elszenvedett.

A 444.hu megkereste az üggyel kapcsolatban a BKK-t, ahonnan azt válaszolták, nem értesültek az esetről, és a villamos vezetője sem érzékelte a történteket. Hozzátették, hogy ha a járművezető sem tud érdemben intézkedni, és hatósági személy sincs jelen az esetnél, akkor az utasoknak érdemes értesítenie a rendőrséget.

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top