Aktuális

Mitől lesz a kávénak lelke? (x)

A MARESI a legkedveltebb kávétej Ausztriában, ami nem is véletlen, hiszen a legjobb osztrák alpesi tejből készül.

1955-ben a stájer Ennstalban kezdték el előállítani. A márka ikonikus alakja, ami alapján sokan felismerik, a címkén található szőke copfos kislány. Jelenleg háromféle változatban kapható. A Das Originalt azoknak ajánljuk, akik a hagyományos 10 százalékos alpesi tejből készült, krémes tejjel ízesítik a kávéjukat. A Die Leichte alacsonyabb, csupán 4 százalék zsírtartalmú, így akár fogyókúrás étrendbe is beilleszthető. A Bióval pedig egészségtudatos táplálkozás során sem kell lemondanunk kedvenc tejeskávénkról. Mindhárom tiszta, természetes termék, tartósítószer-, adalékanyag-, és géntechnológiai kezelésektől mentes.

A Maresi nagy hangsúlyt fektet a környezetre, éppen ezért használ újrahasznosítható üveget. A cseppmentes záródást biztosító kupak lehetővé teszi, hogy bárhová magunkkal vigyük. Egy 500 grammos MARESI kávétej előállításához 1 liter friss zsíros tejre van szükség. Ezért „dupla tejnek“ is szokták nevezni. Az előállítás során a friss alpesi tejet melegítés által sűrítik be, amivel a tejet tartósítják, és ettől alakul ki a tipikus MARESI krémes állag is. 

A Maresi kiváló minőségű kávéteje tökéletessé teszi a kávézás élvezetét, és valósággal lelket önt a kávéba. A különleges eljárási folyamat során a tej karamellizálódik, és ennek köszönhetően gazdag ízvilágot és aranybarna színt kölcsönöz minden kávénak. Krémesen sűrű állaga pedig kiemeli a kávé lágy textúráját. Akár még sütéshez is kiváló alapanyag lehet tejszín helyett.

Még több információ: http://maresi.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top