Aktuális
Szponzorált tartalom

Indul a jegyértékesítés! Thália Színház – Gyilkosság az Orient expresszen (x)

December 2-tól indult a jegyértékesítés a Thália Színház eddig legnagyobb szabású produkciójára – az Agatha Christie egyik leghíresebb regényéből készült színpadi adaptációt, a Gyilkosság az Orient expresszen című darabot mutatják be április 4-én, Szirtes Tamás rendezésében –, melynek áprilisi előadásaira kivételes elővételi kedvezmény jár.

Az öltözködésére mindig kényesen ügyelő, elegáns nyomozózseni, Hercule Poirot figuráját Szervét Tibor formálja meg, Dragomirov hercegnőt Molnár Piroska, Helen Hubbardot Gubás Gabi alakítja.

A darab az 1930-as évek első felében játszódik, az Orient expressz fénykorában. A felső tízezer – diplomaták, filmsztárok, pénzemberek, arisztokraták, sőt gyakran az uralkodócsaládok tagjai is utaztak a vonaton.
A híres belga magándetektív egy bűnügy sikeres megoldása után visszaindulna Isztambulból Londonba. A téli szezon ellenére az Orient expressz első osztályú hálókocsijában nincs már szabad hely, ám régi barátja, egyben a vasúttársaság egyik igazgatója elintézi, hogy Poirot mégis helyet kapjon egy hálófülkében. A vonatot hóakadály kényszeríti megállásra valamivel éjfél után, a kellemetlenségeket reggelre egy gyilkosság is tetézi…

Misztikus történet, korhű jelmezek, elképesztő látványvilág – amit a Freelusion segítségével varázsol a Thália a színpadra.

Jegyek 10%-os kedvezménnyel kaphatók december 15-ig online és a jegyértékesítő pontokon.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top