Aktuális

Verekedés miatt félbeszakították a magyar zenekar teltházas koncertjét

Bombariadó, botrány és verekedés az Arena Savariában a szombat esti Delta-bulin.

Félbeszakadt a teltházas Delta-koncert a szombathelyi Arena Savariában, miután valaki bejelentette, hogy bombát rejtett el az épületben. A kiürítés után verekedés tört ki az utcán, amit a rendőrök gyorsan megfékeztek – számolt be a nyugat.hu. Kisebb botrányt okozott az is, hogy néhányan beugrottak a ruhatárba és felmarkoltak több kabátot. Emiatt terjedt el az a rémhír a kint állók között, hogy ellopták a kabátokat. 

A mentők, a rendőrök és a tűzoltók is próbálták fűtött helyre terelgetni a lenge öltözetben hidegben ácsorgó lányokat, akik bíztak benne, hogy a buli perceken belül folytatódik. Nem folytatódott. A tornacsarnokban közben néhányan beszabadultak az edzőterembe és ittasan súlyokat kezdtek emelgetni, de a biztonságiak hamar megállították a testedzőket. 

Fotó: illusztráció, MTI/Donka Ferenc

Az Arena Savaria előtti területen szóváltást követően verekedés robbant ki, amit a rendőrök fél percen belül megszüntettek, addigra azonban egy férfi már megsérült, amikor hanyatt esve beverte a fejét az aszfaltba. A mentők kórházba szállították, a verekedőket pedig a rendőrök vitték el. Egy mozgássérült férfi pedig szándékosan nekihajtott egy rendőrautónak, ezután barátai lefogták a hangosan káromkodó, a rendőrökre válogatott szidalmakat zúdító férfit, a rendőrök pedig elvették a motoros szék kulcsát.

A bombával fenyegető több ezer ember szórakozását tette tönkre, és a szervezőknek is komoly kárt okozott. Arról egyelőre nincs információk, hogy lesz-e pótbuli, vagy kapnak-e kártérítést a vendégek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top