Aktuális

Odavág minket a meleg a jövő héten, akár 18 fokot is mérhetünk

Folytatódik az évszakhoz képest meleg idő.

A Kiderül előrejelzése szerint hétfőn számottevő csapadék nem valószínű, legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő jelentéktelen szitálás, a Kisalföldön helyenként viharos széllökésekre is számítani lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 16 fok között várható, de a tartósan borult tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet.

Kedden a változó mennyiségű és vastagságú fátyolfelhőzet mellett több órára kisüt a nap, de főként északkeleten néhol tartósabban megmaradhat az éjszaka képződő köd, csapadék nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között valószínű, de a tartósabban ködös tájakon hidegebb is lehet.

Szerdán Északkeleten nagyobb területen köd képződhet, amely helyenként tartósabban meg is maradhat, másutt változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között valószínű, de a tartósabban ködös tájakon hidegebb is lehet.

Fotó: illusztráció, iStock

Csütörtökön általában mérsékelt marad a légmozgás, de nyugaton megélénkül, a Kisalföldön meg is erősödik a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között valószínű, de a tartósan ködös tájakon hidegebb is lehet.

Pénteken több-kevesebb napsütés várható, csapadék még nem valószínű. A déli, délnyugati szél nyugaton megerősödik, az Észak-Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között valószínű, de a tartósan ködös tájakon hidegebb is lehet.

Szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, és nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor. Több helyen megerősödik a déli, délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Vasárnap szórványosan várható eső, záporeső, napközben 5-10 fokig melegszik a levegő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top