Aktuális

Lövöldözésbe torkollott a gyereklátogatás Bátaszéken

A férfi összeveszett a feleségével, majd rálőtt egy ismerősére.

Vasárnap dél körül kapták a riasztást a rendőrök, hogy Bátaszék egyik utcájában két férfi verekszik, és az egyikük rálőtt a másikra. Az egyenruhások pár percen belül a helyszínre értek, ahol elfogtak egy 35 éves tolnai férfit, aki egy pisztollyal több lövést adott le.

Kiderült, hogy a tolnai férfi gyermekeit ment meglátogatni Bátaszékre, ahol az utcán szóváltásba keveredett feleségével, akit meg is rángatott.

Az asszony segítségére ismerősének férje sietett, akire az elkövető egy – engedély nélkül magánál tartott – gáz- és riasztófegyverrel többször is rálőtt. A két férfi ezt követően dulakodni kezdett.

Fotó: Police.hu

A járőrök a 35 éves tolnai férfit elfogását követően a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították, az engedély nélkül magánál tartott revolvert lefoglalták.

A nyomozók az elkövetőt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérletének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

(Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top