Aktuális

Épségben van a kislány, akit tíz napja rabolt el egy pedofil férfi

Ezúttal megmenekült az áldozat, de még nem tudni, hogy sértetlen-e.

A szerb rendőrség épségben megtalálta azt a tizenkét éves kislányt, akit tíz nappal ezelőtt rabolt el egy pedofíliáért elítélt férfi – jelentették belgrádi hírportálok.

A kislány jól van, de a nisi központi kórház gyermeksebészeti osztályára szállították, hogy alapos vizsgálatnak vessék alá.

Nebojsa Stefanovic belügyminiszter azt mondta, hogy a kislányt egy faluban találták meg, de az emberrabló még szökésben van, a rendőrség nagy erőkkel keresi a környéken.

A kislány tíz nappal ezelőtt tűnt el, és mint kiderült, egy Ninoslav Jovanovic nevű férfi rabolta el, aki tizenkét évet töltött börtönben egy kislány megerőszakolása, illetve egy másik gyereken elkövetett nemierőszak-kísérlet miatt. A férfi tavaly szabadult, de ismét börtönbe került öt hónapra, mert a közösségi médiában zaklatott egy nőt.

Az elmúlt napokban több száz rendőr és önkéntes vett részt a bűnöző utáni hajtóvadászatban, keresőkutyákat és rendőrségi helikoptereket is bevetettek.

Meg nem erősített hírek szerint egy használaton kívüli házban – feltehetően nyaralóban – találta meg a kislányt az ingatlan tulajdonosa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top